FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kardinal Bozanić primio voditelja misije OESS-a te portugalskoga, grčkog i britanskog veleposlanika

ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske biskupskekonferencije zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio jedanas u Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu u nastupne posjete voditeljaMisije OESS-a u Hrvatskoj Jorgea Fuentesa Monzonisa-Vilallongu teveleposlanike, portugalskog Luisa Josea Moreiru da Silvu Barreirosa, igrčkog Panayotisa Baizaosa. Britanskog veleposlanika Johna Ramsdenaprimio je na njegov prijedlog.
ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić primio je danas u Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu u nastupne posjete voditelja Misije OESS-a u Hrvatskoj Jorgea Fuentesa Monzonisa-Vilallongu te veleposlanike, portugalskog Luisa Josea Moreiru da Silvu Barreirosa, i grčkog Panayotisa Baizaosa. Britanskog veleposlanika Johna Ramsdena primio je na njegov prijedlog.

To su bili nastupni posjeti voditelja Misije OESS-a te portugalskog i grčkog veleposlanika pošto su preuzeli službu u Hrvatskoj, stoji u priopćenju Ureda zagrebačkog nadbiskupa za odnose s javnošću.

Britanskog veleposlanika Johna Ramsdena kardinal Bozanić primio je na njegov prijedlog, a u podužem razgovoru, koji je, kako se ističe u priopćenju, bio otvoren i prijateljski, izmijenili su mišljenja o nekim važnim temama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙