FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bombaš samoubojica uhićen u Erezu s eksplozivom ispod odjeće

JERUZALEM, 20. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Mlada Palestinka koja jepokušala ući u Izrael kako bi počinila samoubilački napad eksplozivomkoji je sakrila ispod odjeće, uhićena je u ponedjeljak na terminaluErez uz granicu s pojasom Gaze.
JERUZALEM, 20. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Mlada Palestinka koja je pokušala ući u Izrael kako bi počinila samoubilački napad eksplozivom koji je sakrila ispod odjeće, uhićena je u ponedjeljak na terminalu Erez uz granicu s pojasom Gaze.

Drugi kanal izraelske televizije objavio je videosnimak načinjen kamerom za nadzor, na kojemu se vidi kako djevojka uzalud pokušava aktivirati eksploziv i kako je očajna zbog neuspjeha.

"Wafaa Bass (21) koja je imala dopuštenje za liječenje opeklina u izraelskoj bolnici, došla je na točku Erez s više od deset kilograma eksploziva", rekao je službeni predstavnik vojske.

Ovaj osujećeni pokušaj samoubilačkog napada događa se uoči summita između izraelskog premijera Ariela Sharona i predsjednika Palestinske samouprave Mahmuda Abasa koji se očekuje s iznimnim zanimanjem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙