FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Premijer Sanader uputio čestitku za Dan antifašističke borbe

ZAGREB, 20. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik hrvatske Vlade dr. IvoSanader uputio je danas svim hrvatskim građanima čestitku u povoduDana antifašističke borbe, u kojoj ističe da je pobjeda nad fašizmom uDrugom svjetskom ratu bila pobjeda vrijednosti utkanih u modernuEuropu i Hrvatsku, koja je toj pobjedi dala velik i snažan doprinos.
ZAGREB, 20. lipnja 2005. (Hina) - Predsjednik hrvatske Vlade dr. Ivo Sanader uputio je danas svim hrvatskim građanima čestitku u povodu Dana antifašističke borbe, u kojoj ističe da je pobjeda nad fašizmom u Drugom svjetskom ratu bila pobjeda vrijednosti utkanih u modernu Europu i Hrvatsku, koja je toj pobjedi dala velik i snažan doprinos.

Pridruživši se antifašističkoj koaliciji 22. lipnja 1941., Hrvatska se pridružila pobjednicima i prihvatila antifašizam kao civilizacijsko opredjeljenje, te ga kao takvog ugradila u temelje svoje demokracije i suvremene države. Privrženost antifašizmu i odbacivanje svakog oblika ekstremizma i totalitarizma naša je čvrsta opredijeljenost, ističe premijer Sanader u čestitci u povodu Dana antifašističke borbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙