FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čestitka ministra Biškupiću novom predsjedniku DHK-a

ZAGREB, 5. lipnja 2005. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupić uputioje danas čestitku novom predsjedniku Društva hrvatskih književnikaStjepanu Čuiću, koji je na tu dužnost izabran jučer na izbornojskupštini DHK-a.
ZAGREB, 5. lipnja 2005. (Hina) - Ministar kulture Božo Biškupić uputio je danas čestitku novom predsjedniku Društva hrvatskih književnika Stjepanu Čuiću, koji je na tu dužnost izabran jučer na izbornoj skupštini DHK-a.

Upućujem Vam čestitke povodom izbora za predsjednika jedne od najznačajnijih i najstarijih organizacija Hrvatske kulture - Društva hrvatskih književnika.

Hrvatska književnost, njezina prošlost, sadašnjost i budućnost važni su za promicanje Hrvatske kulture i raduje me što ste preuzeli ovu odgovornu obvezu.

Vaše će profesionalno iskustvo biti značajno za obnašanje dužnosti predsjednika Društva sa željom daljnje uspješne suradnje, u ime Ministarstva kulture i svoje osobno želim Vam mnogo uspjeha u budućem radu na dobrobit članova DHK-a i Hrvatske kulture i čestitam Vam na izboru, stoji u čestitki ministra Biškupića novom predsjedniku DHK-a Čuiću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙