FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Avaz": južna spojna točka koridora V. C kod Čapljine?

SARAJEVO,18. lipnja 2005.(Hina) - Južna spojna točka na cestovnomkoridoru V. C između Hrvatske i Bosne i Hercegovine ćenajvjerojatnije biti kod mjesta Domanovići u okolici Čapljine, tvrdi usubotu sarajevski "Dnevni avaz".
SARAJEVO,18. lipnja 2005.(Hina) - Južna spojna točka na cestovnom koridoru V. C između Hrvatske i Bosne i Hercegovine će najvjerojatnije biti kod mjesta Domanovići u okolici Čapljine, tvrdi u subotu sarajevski "Dnevni avaz".

Pozivajući se na neimenovane izvore za koje tvrdi da su pouzdani ovaj list navodi kako o tome već postoji preliminarna suglasnost predstavnika vlada dvije zemlje koji pregovaraju o mogućim rješenjima.

Nakon spoja s auto-cestom na koridoru V.C kod Čapljine, buduća jadransko-jonska autocesta bi se u pravcu Dubrovnika pružala sjeverno od nacionalnog parka Hutovo blato, navodi sarajevski list.

Istodobno je, navodno, zaključeno kako je napovoljnija trasa koridora V.C kroz BiH ona koja prati područje lijeve obale Neretve, sukladno planu prostornog uređenja koji je donesen još 1981. godine.

Konačna odluka ovisit će o stajalištu Hrvatske a ona bi mogla biti poznata narednog tjedna, piše "Avaz".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙