FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Condoleezza Rice stigla u Tel Aviv

TEL AVIV, 18. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Američka državna tajnicaCondoleezza Rice stigla je u subotu u Tel Aviv, početnu točku svojeturneje po Bliskom istoku, gdje će pokušati ubrzati napore zapostizanje mira između Izraela i Palestinaca i za demokratizacijomarapskog svijeta.
TEL AVIV, 18. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Američka državna tajnica Condoleezza Rice stigla je u subotu u Tel Aviv, početnu točku svoje turneje po Bliskom istoku, gdje će pokušati ubrzati napore za postizanje mira između Izraela i Palestinaca i za demokratizacijom arapskog svijeta.

Američka državna tajnica će u subotu u Ramalahu razgovarati s predsjednikom Palestinske samouprave Mahmudom Abasom i palestinskim premijerom Ahmedom Koreijem.

Tijekom večeri će razgovarati s izraelskim ministrom obrane Shaulom Mofazom u Jeruzalemu.

U nedjelju će se sastati s izraelskim premijerom Arielom Sharonom i ministrom vanjskih poslova Sylvanom Shalomom, a onda će otputovati za Jordan. Nakon toga je očekuje još posjet Egiptu i Saudijskoj Arabiji, a na povratku u SAD zastat će u Bruxellesu gdje će sudjelovati na konferenciji u Iraku i zatim u Londonu zbog sastanka osam industrijski najrazvijenijih zemalja svijeta (G8).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙