FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zrakoplov povrijedio zonu zabrane leta nad Washingtonom

WASHINGTON, 24. svibnja 2005. (Reuters) - Američki vojni zrakoplovipresreli su manji zrakoplov koji je ušao u zonu zabrane letenja okoWashingtona u ponedjeljak, drugi put u gotovo dva tjedna, javljaagencija Reuters pozivajući se na službene američke izvore.
WASHINGTON, 24. svibnja 2005. (Reuters) - Američki vojni zrakoplovi presreli su manji zrakoplov koji je ušao u zonu zabrane letenja oko Washingtona u ponedjeljak, drugi put u gotovo dva tjedna, javlja agencija Reuters pozivajući se na službene američke izvore.

No za razliku do 11. svibnja kada je povrijeđena zona zabrane letenja što je izazvalo evakuaciju Bijele kuće, Capitola i Vrhovnog suda, incident u ponedjeljak nije uzrokovao nikakve dodatne sigurnosne korake osim presretanja zrakoplova.

Cessna, na putu od Knoxvilla (Tennessee) u Washington, zašla je u zonu zabrane letenja koja se širi na 72,5 kilometara oko grada, objavili su službeni izvori. Kako se doznaje od istog izvora, zrakoplov nije bio u vezi s kontrolom leta ali se još uvijek ne zna zašto.

Očevici su za Reuters izjavili kako je zrakoplov letio oko 16 kilometara od sjevernog dijela Washingtona.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙