FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Newyorška knjižnica objavila digitalna izdanja knjiga

NEW YORK, 15. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Kafkini romani, Biblija istotine drugih knjiga u audio izdanju bit će dostupni za digitalno"skidanje" na web stranici newyorške javne knjižnice ovaj tjedan, alini jedno od tih djela neće se moći preslušati na Appleovom iPodu.
NEW YORK, 15. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Kafkini romani, Biblija i stotine drugih knjiga u audio izdanju bit će dostupni za digitalno "skidanje" na web stranici newyorške javne knjižnice ovaj tjedan, ali ni jedno od tih djela neće se moći preslušati na Appleovom iPodu.

U jednom od najvećih projekata ovakve vrste 700 fikcijskih i nefikcijskih audio izdanja knjiga od "Orkanskih visova" do "Moby Dicka" moći će se downloadirati na računala ili na mp3 playere, objavila je newyorška javna knjižnica.

Ali, dok će se djela moći preslušavati na stotinama različitih digitalnih glazbenih uređaja, i "pržiti" na CD-e, ni jedna knjiga neće se moći preslušati na Appleovom iPodu, budući da knjige imaju Microsoftovu zaštitu.

Microsoft i Apple godinama se bore za dominaciju na tržištu softwarea za digitalne glazbene uređaje, osobito na tržištu najunosnijih mp3 playera kojim trenutno dominira Apple.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙