FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Srebrna žličica Georgea Washingtona prodaje se za 60.000 dolara

NEW YORK, 16. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Amerikanci za osobu koju uživotu prate luksuz i moć kažu da se rodila sa srebrnom žličicom, aako se pitate koja je njezina cijena, aukcijska kuća Sotheby's nada seda bi srebrnu žličicu prvoga američkog predsjednika GeorgeaWashingtona mogla prodati za čak 60.000 američkih dolara.
NEW YORK, 16. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Amerikanci za osobu koju u životu prate luksuz i moć kažu da se rodila sa srebrnom žličicom, a ako se pitate koja je njezina cijena, aukcijska kuća Sotheby's nada se da bi srebrnu žličicu prvoga američkog predsjednika Georgea Washingtona mogla prodati za čak 60.000 američkih dolara.

Žličica s Washingtonovim grbom među najvrednijim je predmetima koji se nude na aukciji srebrnine i drugih predmeta koje prodaje Washingtonov izravni potomak. Aukcija će se održati u New Yorku 19. svibnja, objavila je aukcijska kuća.

Na prodaju se nudi i srebrna posuda za hlađenje vina čija je vrijednost procijenjena na 400.000 do 600.000 američkih dolara, dok se između 40.000 i 60.000 dolara očekuje za tri Washingtonova gumba za kaput koji su okovani zlatom i mogu se nositi kao privjesak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙