FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Angelina Jolie poriče vezu s Bradom Pittom

NEW YORK, 28. svibnja 2005. (AFP) - Angelina Jolie porekla je uinterviewu za američko izdanje časopisa "Marie Claire" da je imalaintimne odnose s glumcem Bradom Pittom, nekoliko tjedana nakon što suglumci viđeni zajedno na plaži u Keniji.
NEW YORK, 28. svibnja 2005. (AFP) - Angelina Jolie porekla je u interviewu za američko izdanje časopisa "Marie Claire" da je imala intimne odnose s glumcem Bradom Pittom, nekoliko tjedana nakon što su glumci viđeni zajedno na plaži u Keniji.

"Razmijemo se jako dobro", priznala je glumica za "Marie Claire". No, na pitanje o mogućoj seksualnoj vezi između njih dvoje odgovorila je: "Apsolutno ne!"

Angelina Jolie i Brad Pitt koji glume par u filmu "Mr and Mrs Smith" izazvali su pojačano zanimanje medija otkako su proveli odmor zajednički u Keniji. Pitt se početkom godine rastao od Jennifer Aniston.

"Biti intimna s oženjenim čovjekom dok je moj vlastiti otac varao moju majku nije nešto što mogu oprostiti", kazala je Jolie. "Ne bih se mogla pogledati u ogledalo ujutro da to napravim", dodala je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙