FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Iran: U trima eksplozijama lakše ozlijeđene dvije osobe

TEHERAN , 14. lipnja 2005. (Hina/AP) - Od posljedica triju manjiheksplozija rasprsnula su se okna prozora, a najmanje dvije osobezadobile su lakše ozljede u jugoistočnom iranskom gradu Zahedanu,izvijestili su u utorak mediji.
TEHERAN , 14. lipnja 2005. (Hina/AP) - Od posljedica triju manjih eksplozija rasprsnula su se okna prozora, a najmanje dvije osobe zadobile su lakše ozljede u jugoistočnom iranskom gradu Zahedanu, izvijestili su u utorak mediji.

U tijeku je istraga o tomu jesu li eksplozije povezane s predsjedničkim izborima koji bi se u toj zemlji trebali održati u petak. Još nitko nije preuzeo odgovornost za napade.

Područje Zahedan, koje se nalazi na iranskoj granici s Pakistanom i Afganistanom poprište je čestih sukoba između policije i trgovaca drogom.

Prva eksplozija dogodila se rano ujutro oko 4.30 po lokalnom vremenu, a preostale dvije nedugo nakon nje. Vlasti su u stanju visoke pripravnosti nakon eksplozija koje su se u nedjelju dogodile u Teheranu i jugozapadnom gradu Ahvazu kada je poginulo deset osoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙