FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nova eksplozija u Delhiu: jedna osoba ranjena

NEW DELHI, 23. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Jedna osoba je ranjena uponedjeljak u najnovijoj eksploziji u New Delhiu, gradu u kojem je unedjelju u dvije odvojene eksplozije u kinima poginula jedna osoba a50-ak ih je ranjeno, doznaje s iz policijskih izvora.
NEW DELHI, 23. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Jedna osoba je ranjena u ponedjeljak u najnovijoj eksploziji u New Delhiu, gradu u kojem je u nedjelju u dvije odvojene eksplozije u kinima poginula jedna osoba a 50-ak ih je ranjeno, doznaje s iz policijskih izvora.

Eksplozije su dan ranije odjeknule u dva kina u kojima su se prikazivali filmovi koje je osudila zajednica Sikha.

Najnovija eksplozija je odjeknula u stambenoj četvrti Nand Nagri, a policija za sada ne zna da li je povezana s prethodnim eksplozijama.

"Prerano je reći da li je ta eksplozija povezana s eksplozijama od sinoć", kazao je policijski dužnosnik u Delhiu koji je želio ostati anoniman.

U nedjelju je gnjev Sikha izazvao kriminalistički film "Jo Bole So Nihal", koji nosi naziv jedne molitve. Najviša vjerska instanca Sikha (SGPC) zatražila je zabranu prikazivanja filma, kako zbog naziva tako i zbog sadržaja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙