FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prodaje se bočica s molekulama zraka koji su disali Jolie i Pitt

LOS ANGELES, 11. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Bočica s molekulama zrakaprikupljenim na premijeri posljednjeg filma Brada Pitta i AngelineJolie "Mr. and Mrs Smith" u Los Angelesu, ponuđena u petak na prodajuna američkim internetskim stranicama eBay.com, s početnom cijenom od9,99 dolara, već je postigla cijenu od 15.099 dolara.
LOS ANGELES, 11. lipnja 2005. (Hina/AFP) - Bočica s molekulama zraka prikupljenim na premijeri posljednjeg filma Brada Pitta i Angeline Jolie "Mr. and Mrs Smith" u Los Angelesu, ponuđena u petak na prodaju na američkim internetskim stranicama eBay.com, s početnom cijenom od 9,99 dolara, već je postigla cijenu od 15.099 dolara.

"Budite prvi koji će imati ovakvo nešto - bočicu u kojoj bi se mogle nalaziti molekule zraka što su ga neposredno prije premijere filma u Los Angelesu izdisali Brad Pitt i Angelina Jolie", piše ponuđač, kao dokaz nudeći fotografije bočice neposredno prije zatvaranja, a iza predmeta se jasno vide filmske zvijezde Pitt i Jolie.

Prodaja predmeta trajat će do 19. lipnja, a najzanimljivije je da je do petka popodne privukao 53 zainteresirana kupca, od kojih je jedan za bočicu ponudio čak 15.099 dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙