FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cheney: Laura Bush na izborima pobjeđuje Hillary Clinton

WASHINGTON, 31. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Prva dama Laura Bushpobijedila bi svoju prethodnicu, senatoricu Hillary Clinton ukoliko bise natjecale na sljedećim predsjedničkim izborima 2008., izjavio je uponedjeljak američki potpredsjednik Dick Cheney.
WASHINGTON, 31. svibnja 2005. (Hina/Reuters) - Prva dama Laura Bush pobijedila bi svoju prethodnicu, senatoricu Hillary Clinton ukoliko bi se natjecale na sljedećim predsjedničkim izborima 2008., izjavio je u ponedjeljak američki potpredsjednik Dick Cheney.

Chaney je takvu ocjenu iznio nakon što je njegova supruga spomenula mogući sraz u emisiji kod CNN-ovoe zvijezde Larryja Kinga.

Gospođa Cheney spomenula je kako "kruže" neprovjerene informacije da bi se bivša prva dama i sadašnja senatorica iz New Yorka Hillary Clinton mogla kandidirati na sljedećim predsjedničkim izborima. Predsjednik Bush ne može se natjecati za treći mandat. Njegovog oca, također predsjednika, nakon jednog mandata pobijedio je demokratski kandidat Bill Clinton.

"Znate, ljudi misle da će se Hillary Clinton kandidirati za predsjednicu. Milsim da bi to trebala učiniti i gospođa Bush. Ako želimo imati dinastiju Bush izaberimo Lauru", kazala je gospođa Chaney.

Potpredsjednik SAD-a, koji planira naslijediti Georga Busha kada mu završi mandat, složio se sa suprugom. "To je sjajna ideja i mislim da znam tko bi pobijedio", dodao je Cheney.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙