FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vojni izaslanici pomažu Caritasov dom

ZAGREB, 10. lipnja 2005. (Hina) - Klub vojnih izaslanika priredio je učetvrtak, 9. lipnja, dobrotvorni bal u hotelu Westin u Zagrebu nakojem su prikupljana sredstva za dogradnju Caritasovog doma zanapuštenu djecu u zagrebačkom naselju Savica - Šanci, priopćio jedanas Ured za odnose s javnošću Zagrebačke nadbiskupije.
ZAGREB, 10. lipnja 2005. (Hina) - Klub vojnih izaslanika priredio je u četvrtak, 9. lipnja, dobrotvorni bal u hotelu Westin u Zagrebu na kojem su prikupljana sredstva za dogradnju Caritasovog doma za napuštenu djecu u zagrebačkom naselju Savica - Šanci, priopćio je danas Ured za odnose s javnošću Zagrebačke nadbiskupije.

Uz tridesetak vojnih izaslanika koji djeluju u našoj zemlji među uzvanicima su bili predsjednik Caritasa Zagrebačke nadbiskupije zagrebački pomoćni biskup Josip Mrzljak, ravnateljica Caritasa Jelena Brajša, ministar obrane Berislav Rončević i pomoćnik ministra zdravstva i socijalne skrbi Renato Mittermayer.

Vojni izaslanici od kraja prošle godine redovito pomažu rad Caritasova doma za najmlađe, jer su se osvjedočili u uzvišenost i dobrotvornost njegove misije, kaže se u priopćenju.

Caritas Zagrebačke nadbiskupije počeo je sa zbrinjavanjem napuštene djece 1969. godine, a u proteklih 35 godina zbrinuo je 4.226 djece.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙