FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvaranje supermarketa Plodine sutra u Vodicama

ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski lanac supermarketa Plodined.o.o. otvorit će sutra svoj 14-ti supermarket i to u Vodicama, ariječ je o investiciji vrijednoj oko četiri milijuna eura, istaknulisu u Plodinama.
ZAGREB, 9. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski lanac supermarketa Plodine d.o.o. otvorit će sutra svoj 14-ti supermarket i to u Vodicama, a riječ je o investiciji vrijednoj oko četiri milijuna eura, istaknuli su u Plodinama.

Supermarket je veličine 2.500 četvornih metara, a kupcima nudi asortiman od 18.000 proizvoda uglavnom domaćih proizvođača. U supermarketu je zaposleno 57 djelatnika.

U Plodinama su istaknuli kako je strategija tvrtke usmjerena na daljnji razvoj, koja uključuje otvaranje standardiziranih supermarketa s planom od ukupno 50 do 2007. godine u svim većim gradovima Hrvatske.

Tvrtka Plodine d.o.o. osnovana je 1993. godine sa sjedištem u Rijeci i ima supermarkete u Rijeci, Viškovu, Kostreni, Crikvenici, Puli, Umagu, Zagrebu, Zadru, Šibeniku i Koprivnici pod zajedničkim nazivom Plodine - Hrvatski lanac supermarketa.

(Hina) xtp ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙