FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena Akademija za potporu poslovnom odlučivanju

ZAGREB, 8. lipnja 2005. (Hina) - Informacijski edukacijski centarAlgebra predstavio je danas skup seminara i radionica pod nazivomAkademija za potporu poslovnom odlučivanju (Decision Support Academy).
ZAGREB, 8. lipnja 2005. (Hina) - Informacijski edukacijski centar Algebra predstavio je danas skup seminara i radionica pod nazivom Akademija za potporu poslovnom odlučivanju (Decision Support Academy).

Akademija je zajednički projekt Algebre, Raiffeisen Consultinga i konzultantske kuće Optimalica koji se sastoji od analize triju područja potpore poslovnom odlučivanju koja će biti ponuđena polaznicima. To su Corporate Performance Management, otkrivanje i korištenje znanja iz baza podataka (Data Mining) i Operacijska istraživanja, izvijestio je na konferenciji za novinare član Uprave Algebre Hrvoje Balen.

Unutar područja Corporative Performance Managementa polaznicima će biti predstavljene metode koje se koriste za upravljanje i nadzor nad poslovnim rezultatima poduzeća. Ti rezultati su, kako je rečeno, još uvijek većinom posljedica poslovnih odluka donesenih na temelju iskustva i intuicije, pri čemu se zanemaruje analitički pristup i potencijal dostupnih podataka unutar i izvan tvrtke.

Kako doći do kvalitetne podloge za donošenje odluka na temelju unutrašnjih i vanjskih podtaka, tema je druge grupe seminara o analizi baza podataka i donošenju odluka, dok će se u području operacijskih istraživanja polaznici upoznati sa primjenom naprednih analitičkih i simulacijskih metoda.

Seminari počinju na jesen i traju do 7 radnih dana, a cijena im je između 2 i 3,5 tisuća kuna, rečeno je na konferenciji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙