FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Održano savjetovanje "Tehnološki dosezi u grafičkoj industriji"

ZAGREB, 8. lipnja 2005. (Hina) - U sklopu sajmova Intergrafika iModernpak na Zagrebačkom velesajmu danas je održano međunarodnosavjetovanje o tehnološkim dosezima u grafičkoj i ambalažnojindustriji koji su organizirali tvrtka Tectus, Institut za ambalažnu igrafičku industriju, te časopis Ambalaža, namijenjeno tiskarima igrafičarima iz Hrvatske i zemalja u regiji.
ZAGREB, 8. lipnja 2005. (Hina) - U sklopu sajmova Intergrafika i Modernpak na Zagrebačkom velesajmu danas je održano međunarodno savjetovanje o tehnološkim dosezima u grafičkoj i ambalažnoj industriji koji su organizirali tvrtka Tectus, Institut za ambalažnu i grafičku industriju, te časopis Ambalaža, namijenjeno tiskarima i grafičarima iz Hrvatske i zemalja u regiji.

Domaći i strani predavači, među ostalim su govorili offset tisku i kontrolnim uređajima Fogrini pomoću kojih se ostvaruje bolji nadzor nad uređajima u procesu tiskanja.

Nadalje bilo je riječi o integraciji poslovnih cjelina grafičke tvrtke, kontroli kvalitete grafičke pripreme i probnog otiska, cjelovitim rješenjima u grafičkoj pripremi, te kontroli kvalitete CTP sustava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙