FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U općini Kistanje napadnuti supružnici Korolija

ŠIBENIK, 7. lipnja 2005. (Hina) - Dvije nepoznate osobe sinoć oko 21sat počinile su kažnjiva djela razbojstva i nanošenja teških tjelesnihozljeda 81-godišnjim supružnicima Ruži i Đuri Korolija u njihovojobiteljskoj kući u Ivoševcima u općini Kistanje, izvijestila je danasPolicijska uprava šibensko-kninska.
ŠIBENIK, 7. lipnja 2005. (Hina) - Dvije nepoznate osobe sinoć oko 21 sat počinile su kažnjiva djela razbojstva i nanošenja teških tjelesnih ozljeda 81-godišnjim supružnicima Ruži i Đuri Korolija u njihovoj obiteljskoj kući u Ivoševcima u općini Kistanje, izvijestila je danas Policijska uprava šibensko-kninska.

Nepoznati počinitelji ušli su u obiteljsku kuću i napali supružnike Korolija, ukrali im radioprijemnik i zidni sat, te su se udaljili u nepoznatom smjeru, navodi policija.

U kninskoj Općoj bolnici, gdje je supružnicima pružena liječnička pomoć, Ruži Koroliji utvrđene su lakše, a njezinu suprugu Đuri teže tjelesne ozljede.

Kako se neslužbeno doznaje od lokalnih vlasti, riječ je o bračnom paru srpske nacionalnosti. U Ivoševcima oni su starosjedioci, a u svojoj su kući živjeli i tijekom svih godina tijekom Domovinskog rata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙