FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šest mrtvih u požaru nakon antišijitskog atentata u Karachiju

KARACHI, 31. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Mrtva tijela šest zaposlenikajednog restorana zapaljenog u nemirima koji su izbili nakon napada nadžamiju Karachiju, na jugu Pakistana, otkrivena su u utorak, objavilaje lokalna policija.
KARACHI, 31. svibnja 2005. (Hina/AFP) - Mrtva tijela šest zaposlenika jednog restorana zapaljenog u nemirima koji su izbili nakon napada na džamiju Karachiju, na jugu Pakistana, otkrivena su u utorak, objavila je lokalna policija.

Nakon pokušaja atentata na šijitsku džamiju u kojem je smrtno stradalo pet osoba - dva napadača, policajac i dva civila - pobunjenici su podmetnuli vatru na podružnicu restorana Kentucky Fried Chicken, u blizini džamije.

"Beživotna tijela šest zaposlenika restorana otkrila je policija i vatrogasci", izjavio je šef policije prvog grada Pakistana Tariq Jamil.

Najmanje 13 napadača-samoubojica s eksplozivom pričvršćenim za pojas pokušalo je prodrijeti u šijitsku džamiju Madinat-l-Ilm u rezidencijalnoj četvrti Gulshan-e-Iqbal u ponedjeljak u vrijeme večernje molitve.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙