FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pijani maloljetnik divljao kamionom po Splitu

SPLIT, 7. lipnja 2005.(Hina) - Pijanog maloljetnika, koji je noćas izkruga poduzeća "Auto Split" ukrao teretno vozilo za prijevozautomobila, zaustavila je policija pošto je oštetio veći broj vozila iizazvao prometnu nesreću, izvijestila je splitsko-dalmatinskaPolicijska uprava.
SPLIT, 7. lipnja 2005.(Hina) - Pijanog maloljetnika, koji je noćas iz kruga poduzeća "Auto Split" ukrao teretno vozilo za prijevoz automobila, zaustavila je policija pošto je oštetio veći broj vozila i izazvao prometnu nesreću, izvijestila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Maloljetnik, u vidljivo pijanu stanju, ukrao je kamion koji je u Hercegovačkoj ulici nezaključana ostavio djelatnik tog poduzeća te se, slomivši željeznu ogradu parkirališta, zaputio prema središtu grada.

Putem je najprije zahvatio postolje automatske praonice vozila, a onda je prednjim dijelom kamiona udario u parkirani autobus njemačkih registracijskih oznaka. Nešto dalje oštetio je i "mercedes" kojega je, nakon udara u njegov stražnji dio, gurnuo u parkirani kamion.

Nastavljajući vožnju Hercegovačkom ulicom, zahvatio je bočni dio parkirana "seata cordobe" na raskrižju s Ulicom slobode te vozeći ulicama u središtu grada došao do Prilaza Vladimira Nazora gdje je izazvao prometnu nesreću i gdje ga je policija zaustavila.

Udarivši u stražnji dio "golfa" koji se kretao istim smjerom, odgurnuo ga je na parkirani automobil "seat ibizu" nakon čega ga je zaustavila policija i spriječila ga u daljnjem divljanju gradskim središtem.

Ukupna šteta procjenjuje se na oko 40 tisuća kuna.

Maloljetnik, kojemu policija nije otkrila dob, nakon razgovora o okolnostima događaja predan je mjerodavnim službama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙