FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: 29-godišnjak spolno iskoristio 15-godišnju djevojčicu

ZAGREB, 30. svibnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija intenzivno tragaza 29-godišnjim muškarcem kojega sumnjiči da je u ožujku ove godinespolno iskoristio 15-godišnju djevojčicu smanjenih intelektualnihsposobnosti.
ZAGREB, 30. svibnja 2005. (Hina) - Zagrebačka policija intenzivno traga za 29-godišnjim muškarcem kojega sumnjiči da je u ožujku ove godine spolno iskoristio 15-godišnju djevojčicu smanjenih intelektualnih sposobnosti.

Policija je danas izvijestila da je kriminalističkom obradom utvrđeno da je osumnjičeni upoznao djevojčicu na području Susedgrada, te da ju je, nakon nekoliko dana i kraćih susreta, uveo u jedan haustor i obljubio, znajući da djevojčica pohađa školu po posebnom prilagođenom programu i pretpostavljajući da se neće opirati.

Djevojčica je nakon nekoliko dana događaj prepričala prijateljicama koje su o tome obavijestile "stariju osobu", a ova policiju.

Osumnjičeni, kojemu policija nije objavila identitet, je u bijegu i za njim se traga.

Policija je zagrebačkom Općinskom državnom odvjetništvu protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog spolnog odnošaja s nemoćnom osobom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙