FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Važna obavijest: Ispravak vijesti HNA6736 "Tri molbe ..."

ZAGREB, 7. lipnja 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA6736objavljenoj pod naslovom: "Tri molbe za intendanta zagrebačkoga HNK"isprave u drugom odlomku ime državnoga tajnika Ministarstva kulture.
ZAGREB, 7. lipnja 2005. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA6736 objavljenoj pod naslovom: "Tri molbe za intendanta zagrebačkoga HNK" isprave u drugom odlomku ime državnoga tajnika Ministarstva kulture.

Ispravljenu vijest prenosimo u cijelosti.

ZAGREB, 7. lipnja 2005. (Hina) - Za mjesto intendanta zagrebačkoga Hrvatskoga narodnog kazališta (HNK) molbe su poslali Ana Lederer, Davor Nikola Dušak i Tomislav Zoričić.

Molbe prispjele na natječaj otvorio je danas državni tajnik Ministarstva kulture Jadran Antolović u nazočnosti članova Povjerenstva koje je imenovao ministar u sastavu Sanja Nikčević, Jagoda Martinčević, Vladimir Stojisavljević, Branko Štulić i Srećko Šestan.

Utvrđeno je da je jedna molba, kako je priopćeno iz Ministarstva kulture, prispjela poštom u Kabinet ministra, no kako je u natječaju stajalo da se molbe moraju poslati na adresu HNK-a, molba se ne će razmatrati.

Povjerenstvo koje je imenovao ministar kulture Božo Biškupić utvrdit će ispunjavaju li kandidati uvjete iz natječaja, a nakon toga ministar u roku od 45 dana može predložiti Vladi ime novog intendanta, stoji u priopćenju.

Uredništvo Hine

(Hina) xpp ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙