FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SDP, HNS, HSLS, HSS i HSP Sporazumjeli se o sastavu vlasti u Velikoj Gorici

ZAGREB, 7. lipnja 2005. (Hina) - Dogovor o sastavu vlasti u VelikojGorici postigle su danas velikogoričke gradske organizacije SDP-a,HNS-liberalnih demokrata, HSLS-a, HSS-a i HSP-a, izvijestio je danasza stranke potpisnice Sporazuma predsjednik velikogoričkog HNS-a GoranBeus Richembergh.
ZAGREB, 7. lipnja 2005. (Hina) - Dogovor o sastavu vlasti u Velikoj Gorici postigle su danas velikogoričke gradske organizacije SDP-a, HNS-liberalnih demokrata, HSLS-a, HSS-a i HSP-a, izvijestio je danas za stranke potpisnice Sporazuma predsjednik velikogoričkog HNS-a Goran Beus Richembergh.

Sporazum će sutra, 8. lipnja, u prostorijama velikogoričkog SDP-a, kako je najavljeno, u ime stranaka potpisati Vesna Fabijančić-Križanić (SDP), Goran Beus Richembergh (HNS), Mario Šipušić (HSLS), Vlado Horina (HSS) i Zlatko Bukovac (HSP).

U priopćenju predsjednika velikogoričkog HNS-a također se navodi da je svih 14 vijećnika SDP-a, HNS-a, HSLS-a, HSS-a i HSP-a u Gradskom vijeću već poslalo zahtjev Središnjem državnom uredu za upravu za sazivanje utemeljiteljske sjednice Vijeća.

Na lokalnim izborima za Gradsko vijeće od 27 mjesta HDZ je dobio 12, koalicija SDP - HNS - HSLS 10, HSP i HSS po dva i TDS jedno mjesto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙