FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prvi Interspar hipermarket u Hrvatskoj otvara se 14. lipnja u Zadru

ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Prvi Interspar prodajni centar uHrvatskoj otvorit će se 14. lipnja u Zadru, a investicija je vrijednaotprilike 15 milijuna eura, najavio je generalni direktor SparHrvatska Helmut Fenzl na današnjem susretu s novinarima.
ZAGREB, 6. lipnja 2005. (Hina) - Prvi Interspar prodajni centar u Hrvatskoj otvorit će se 14. lipnja u Zadru, a investicija je vrijedna otprilike 15 milijuna eura, najavio je generalni direktor Spar Hrvatska Helmut Fenzl na današnjem susretu s novinarima.

U centru je zaposleno 150 djelatnika, a to će, rekao je Fenzl, pridonijeti daljnjem razvoju trgovine i lokalnog gospodarstva.

Za lokaciju svog prvog hipermarketa Spar Hrvatska odabrao je Zadar zbog njegova dinamična razvoja posljednjih godina te velikog razvojnog potencijala, pojasnio je Fenzl.

Najavio je kako tvrtka planira otvoriti Interspar hipermarketa u svim većim gradovima Hrvatske i to dinamikom dva prodajna centra godišnje, dok je planom za ovu godinu predviđeno otvaranje centra samo u Zadru.

Interspar u Zadru veličine je 9.000 četvornih metara, od kojih 4.000 četvornih metara zauzima Interspar hipermarket. Posjetiteljima centra na raspolaganju će biti i parkiralište s više od 400 parkirnih mjesta.

Tvrtku Spar Hrvatska, kako je istaknuo direktor Spar Hrvatska Danijel Vidiš, osnovao je Spar Austria koji danas zapošljava gotovo 50 tisuća ljudi i godišnje ostvaruje konsolidirani promet od preko sedam milijardi eura. Uz Austriju i Hrvatsku taj je trgovački lanac prisutan i u sjevernoj Italiji, Češkoj, Sloveniji te Madžarskoj.

Vidiš je istaknuo kako Spar već dugo surađuje s hrvatskom proizvođačima čiji se proizvodi mogu naći u njihovim prodajnim centrima.

(Hina) xtp ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙