FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U lipnju prvi Interspar hipermarket u Hrvatskoj

ZAGREB, 11. svibnja 2005. (Hina) - Trgovački lanac Spar Hrvatska ulipnju će u Zadru otvoriti svoj prvi Interspar prodajni centar uHrvatskoj, investiciju vrijednu oko 15 milijuna eura, objavili su iztrgovačkog lanca Spar Hrvatska.
ZAGREB, 11. svibnja 2005. (Hina) - Trgovački lanac Spar Hrvatska u lipnju će u Zadru otvoriti svoj prvi Interspar prodajni centar u Hrvatskoj, investiciju vrijednu oko 15 milijuna eura, objavili su iz trgovačkog lanca Spar Hrvatska.

Interspar prodajni centar, kako su pojasnili, prostirat će se na površini od 9.000 četvornih metara, a zapošljavat će 150 djelatnika.

Najveći dio poslovnog centra, odnosno 4.000 četvornih metara, zauzimat će hipermarket, a posjetiteljima će na raspolaganju biti i parkiralište sa više od 400 parkirnih mjesta.

Kako su najavili iz Spar-a Hrvatska, tvrtka u sljedećim godinama planira otvaranje svojih hipermarketa u svim većim gradovima Hrvatske, a već iduće godine planira se otvaranje dva nova prodajna centra.

Tvrtku Spar Hrvatska osnovao je austrijski Spar, koji danas zapošljava gotovo 50 tisuća ljudi i godišnje ostvaruje konsolidirani promet viši od sedam milijardi eura. Osim u Austriji i Hrvatskoj trgovački lanac Spar prisutan je na tržištima Italije, Češke, Slovenije i Mađarske.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙