FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUZ: U protekla 24 sata 46 kažnjivih djela

ZAGREB, 5. lipnja 2005. (Hina) - Policijska uprava zagrebačkaizvijestila je danas da je na njezinom području u protekla 24 sataevidentirano je 46 kažnjivih djela, od toga tri razbojstva, nanošenjeteških tjelesnih ozljeda, drska krađa, 21 teških krađa provaljivanjem,osam krađa i osam ostalih kažnjivih djela, a otuđena su četirivozila.
ZAGREB, 5. lipnja 2005. (Hina) - Policijska uprava zagrebačka izvijestila je danas da je na njezinom području u protekla 24 sata evidentirano je 46 kažnjivih djela, od toga tri razbojstva, nanošenje teških tjelesnih ozljeda, drska krađa, 21 teških krađa provaljivanjem, osam krađa i osam ostalih kažnjivih djela, a otuđena su četiri vozila.

Na području Sesveta pronađena su danas četvorica dječaka u dobi od 12 i 13 godina čiji su nestanak sinoć prijavili roditelji, jer su jučer oko devet sati ujutro otišli u nepoznatom smjeru. Motivi njihova bijega nisu poznati, no prema raspoloživim podacima radilo se o samovoljnom udaljenju.

U Katićevom prilazu u subotu oko 15 sati nepoznati počinitelj naoružan pištoljem ušao je u trgovinu mješovitom robom za vrijeme dok je u njoj bila samo zaposlenica i uz prijetnju oružjem je zatražio sav novac iz blagajne. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici uhitili su dvojicu hrvatskih državljana (1982. i 1984.) koji su zatečeni nedaleko od mjesta događaja i koje se dovodi u vezu s ovim događajem. Kriminalistička obrada je u tijeku.

U subotu oko 19.30 sati na području Pešćenice, IV. Livadarski odvojak na parkiralištu je došlo do verbalnog sukoba između hrvatske državljanke (1966.) i mladića (1983.). Vidjevši o čemu se radi, na parkiralište je došao i suprug spomenute ženske osobe, hrvatski državljanin (1962.). Pri tome je došlo do verbalnog sukoba između dvojice muškaraca, a potom i tjelesnog okršaja, kojom prilikom je stariji muškarac čelom udario mlađeg muškarca u nos. Oštećeni je kolima hitne pomoći dovezen u KB Merkur, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen (fraktura nosne kosti s pomakom i potres mozga. Osumnjičeni je doveden u službene prostorije na kriminalističku obradu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙