FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: U samoobrani ubio jednog i ranio drugog napadača

ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - U obiteljskoj kući u Sesvetama noćasje vlasnik kuće u samoobrani iz pištolja ubio jednog, a teško raniodrugog provalnika i napadača, doznaje se jutros u zagrebačkojpoliciji.
ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - U obiteljskoj kući u Sesvetama noćas je vlasnik kuće u samoobrani iz pištolja ubio jednog, a teško ranio drugog provalnika i napadača, doznaje se jutros u zagrebačkoj policiji.

Po riječima načelnika Ureda načelnika zagrebačke policije Krunoslava Borovca najmanje trojica nepoznatih naoružanih muškaraca ušla su oko 1 sat kroz otvoreni prozor u obiteljsku kuću u Ulici Ivana Šimunovića u sesvetskoj Sopnici te vlasnika u spavaćoj sobi počeli tući. On je, međutim, uspio dohvatiti svoj pištolj i ispaliti više hitaca u njih. Jednoga je napadača ubio, drugoga ranio u prsa, a treći je pobjegao.

Ranjeni napadač je s teškom ozljedom prevezen u bolnicu Dubrava. U policiji isključuju mogućnost da je u provali i napadu na 41-godišnjaka bilo još napadača.

Kod ubijenog i ranjenog nisu pronađeni nikakvi osobni dokumenti i njihov identitet se utvrđuje. Policija je kod obojice napadača pronašla vatreno oružje s kojim su upali u kuću. Motiv njihovog napada zasada je nepoznat, a policijski očevid je u tijeku, izjavio je Borovec.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙