FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sinjski HDZ: Bit ćemo konstruktivna oporba

SINJ, 20. svibnja 2005. (Hina) - Gradski odbor HDZ-a Sinja nakon 15godina vladanja u tom gradu postao je oporba, a na današnjoj tiskovnojkonferenciji predsjednik Gradskog odbora, koji je bio i nositeljliste, Dinko Franchini uputio je čestitke pobjedničkoj koalicijiPreporod i najavio da će biti konstruktivna oporba .
SINJ, 20. svibnja 2005. (Hina) - Gradski odbor HDZ-a Sinja nakon 15 godina vladanja u tom gradu postao je oporba, a na današnjoj tiskovnoj konferenciji predsjednik Gradskog odbora, koji je bio i nositelj liste, Dinko Franchini uputio je čestitke pobjedničkoj koaliciji Preporod i najavio da će biti konstruktivna oporba .

"Bit ćemo konstruktivna i korektna oporba i podržavat ćemo novu vlast u svemu što je pozitivno za grad i građane, ali i kritični prema onomu što ocijenimo da nije u tom duhu", rekao je Franchini.

Zahvalio je članovima svoje stranke i drugim simpatizerima koji su sudjelovali u predizbornoj aktivnosti, te dali svoj glas listi HDZ-a. Pritom je istaknuo kako je ta lista dobila dva posto više glasova nego na izborima prije četiri godine.

"Da smo išli u koaliciju sa strankama čiji su programi slični našem, rezultat izbora bio bi sasvim drukčiji, a ovako poštujemo volju građana i nemamo nikakvih primjedaba na tijek predizborne kampanje kao ni na rezultate izbora", zaključio je Franchini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙