FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čestitka premijera Sanadera slikaru, akademiku Josipu Vaništi

ZAGREB, 17. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik Vlade RH Ivo Sanaderuputio je danas rođendansku čestitku hrvatskom slikaru, akademikuJosipu Vaništi, u povodu njegova 81. rođendana, izvijestio je večerasVladin Ured za odnose s javnošću.
ZAGREB, 17. svibnja 2005. (Hina) - Predsjednik Vlade RH Ivo Sanader uputio je danas rođendansku čestitku hrvatskom slikaru, akademiku Josipu Vaništi, u povodu njegova 81. rođendana, izvijestio je večeras Vladin Ured za odnose s javnošću.

U čestitki, između ostaloga stoji:

"Vaša iznimna umjetnička postignuća, ponajprije ona likovna, a zatim i literarna, svrstavaju Vas u sam vrh hrvatskog stvaralačkog svijeta. Krajolici i portreti Vašeg osebujnog opusa, kao i Vaše crtice i zapisi, nude nam jedan drugi pogled na svijet te obilježavaju ovo vrijeme u kojem živimo.

Dopustite da Vam ovim putem u povodu Vašeg rođendana zaželim zdravlje i sreću te inspiracije za djela koja nikog od nas zasigurno neće ostaviti ravnodušnim", navodi se u rođendanskoj čestitku premijera Sanadera slikaru, akademiku Josipu Vaništi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙