FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 4. lipnja

ZAGREB, 3. lipnja 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu Općeg servisa -Hrvatska za subotu, 4. lipnja.
ZAGREB, 3. lipnja 2005. (Hina) - Objavljujemo najavu Općeg servisa - Hrvatska za subotu, 4. lipnja.

VRBOVSKO - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić posjetit će Manastir Gomirje, (Musulini, Ribnjak 23, između Vrbovskog i Ogulina). Izjava za medije predviđena je za 13,05 sati. Predsjednik Mesić obići će i hotel u izgradnji u Vrbovskom, (Hambarište 1, 16,10 sati).

ZAGREB - Redovita sjednica Glavnog odbora Demokratskog centra (DC) na kojoj će se analizirati rezultati lokalnih izbora i odrediti prioriteti u nastavku djelovanja stranke. Glavni odbor DC-a odlučivat će o raspisivanju redovitih stranačkih izbora i pripremanju 3. redovite Konvencije DC-a. Predsjednica stranke Vesna Škare Ožbolt osvrnuti će se na rezultate izbora i govoriti sa stajališta DC-a o aktualnom gospodarskom stanju te unutarnjoj i vanjskoj politici, (10 sati, Perkovčeva 2).

ZAGREB - Sjednica I. Izbornog Sabora Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata, (10 sati, Policijska akademija, Av. Gojka Šuška 1).

ŠIBENIK - Završnog dana IX. Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu biti će proglašeni najbolji mali i srednji poduzetnik/ca, najbolji mladi poduzetnik, najbolji izvoznik, najbolja primijenjena inovacija i najbolja poduzetnička zona.

ZAGREB - Izborna skupština Društva hrvatskih književnika, (10 sati, Trg bana Jelačića 7).

Dežurni urednici:

prijepodne: Milka Ćurković

poslijepodne: Neven Leskovar

navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/4808-600

telefaks: 01/4808822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙