FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Italija: Novi val ilegalnih imigranata

RIM, 3. lipnja 2005. (Hina) - Novi val ilegalnih imigranata ponovno jezapljusnuo otoke Siciliju i Lampedusu, na koje se tijekom noći sčetvrtka na petak iskrcalo 489 osoba pristiglih s četiri plovila.
RIM, 3. lipnja 2005. (Hina) - Novi val ilegalnih imigranata ponovno je zapljusnuo otoke Siciliju i Lampedusu, na koje se tijekom noći s četvrtka na petak iskrcalo 489 osoba pristiglih s četiri plovila.

Na Lampedusu su stigla tri plovila, u jednom je bilo 23 ilegalnih imigranata među kojima i jedna žena, s drugim plovilo je stiglo 71 imigrant od kojih jedna žena, a s trećim plovilom stiglo je 171 tajni imigranat, od kojih 5 žena i jedno djete. Na četvrtom plovilu, dugom 17 metara, bilo je 223 ilegalnih imigranata među kojima 34 žene i 3 djece, koji su smješteni u Licati na Siciliji. Devetoro osoba je prebačeno u bolnice, od kojih tri žene izjavljuju da su u drugom stanju.

Na otoku Lampedusi postoje velike poteškoće za smještaj ilegalnih imigranata, jer postoji prihvatni centar koji može primiti samo 190 osoba, a sada ih je dvostruko više. Nakon identifikacije tajni imigranti će biti vraćeni u zemlje iz kojih su krenuli.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙