FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milan Bandić u Beču na Festivalu hrvatske glazbe

ZAGREB/BEČ, 2. lipnja 2005. (Hina) - Zamjenik zagrebačke gradonačelniceMilan Bandić boravio je danas u Beču, gdje se, u organizaciji Društvaza promicanje hrvatske glazbe i Koncertne direkcije Zagreb, od 1. do12. lipnja održava Festival hrvatske glazbe.
ZAGREB/BEČ, 2. lipnja 2005. (Hina) - Zamjenik zagrebačke gradonačelnice Milan Bandić boravio je danas u Beču, gdje se, u organizaciji Društva za promicanje hrvatske glazbe i Koncertne direkcije Zagreb, od 1. do 12. lipnja održava Festival hrvatske glazbe.

Na današnjemu svečanom koncertu uzvanike je u dvorani Austrijskog parlamenta pozdravio njegov predsjednik Andreas Khol, a Zagrebački gitaristički kvartet ispraćen je ovacijama.

Festival je počeo jučer koncertom ansambla "Cantus", pod ravnanjem Berislava Šipuša, a najavljeni su i nastupi hrvatskih umjetnika među kojima su Boško Petrović, Matija Dedić i Tamara Obrovac, priopćilo je zagrebačko Gradsko poglavarstvo. Festival će završiti nastupom Hrvatskoga baroknog ansambla.

Osim s predsjednikom Austrijskog parlamenta, Milan Bandić sastao se i s hrvatskim veleposlanikom u Austriji Zoranom Jašićem, a bila je nazočna i izaslanica predsjednika Hrvatskoga sabora Jagoda Martinčević.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙