FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić: moje informacije govore da ću imati 25 vijećnika

ZAGREB, 15. svibnja 2005. (Hina) - Unatoč činjenici da je prebrojavanjeprve trećine biračkih glasova u Zagrebu pokazalo da bi mu zasamostalno obnašanje vlasti mogao manjkati jedan vjećnički mandat,kandidat za gradonačelnika koalicijske liste SDP-a Milan Bandić rekaoje novinarima da "pričekaju još malo", jer da njegove informacijegovore da ima više od 25 vijećnika.
ZAGREB, 15. svibnja 2005. (Hina) - Unatoč činjenici da je prebrojavanje prve trećine biračkih glasova u Zagrebu pokazalo da bi mu za samostalno obnašanje vlasti mogao manjkati jedan vjećnički mandat, kandidat za gradonačelnika koalicijske liste SDP-a Milan Bandić rekao je novinarima da "pričekaju još malo", jer da njegove informacije govore da ima više od 25 vijećnika.

"Nemojte podcjenjivati ni precjenjivati Bandića, Bandić je nešto naučio", odgovorio je na pitanje ima li spremnu "kadrovsku križaljku" za slučaj da ipak ne osvoji apsolutnu vlast.

Dodao je, i da je u proteklih pet godina "naučio s kim ne može i što ne valja", a suradnicima je najavio da će "morati otići svi koji su se umorili ili izgubili motivaciju".

Najavio je da će u svom trećem mandatu reorganizirati gradsku i komunalnu upravu, te da će u Poglavarstvu osnovati antikorupcijski ured, koji je, kaže, projekt SDP-a i Milana Bandića.

Da će SDP s koalicijskim partnerima u Zagrebu imati apsolutnu vlast uvjeren je i predsjednik stranke Ivica Račan.

"Slabije stojimo sa županijama", dodao je.

Ipak je uvjeren da će rezultati lokalnih izbora pokazati SDP-ov rast na nacionalnoj razini.

"Nakon dobivenog gema na predsjedničkim, prvi rezultati pokazuju da na lokalnim izborima bilježimo set u svoju korist", kazao je Račan.

Nakon što su komentirali prve informacije s birališta, Račan i Bandić su se iz stranačke središnjice uputili u Prašku ulicu, gdje, u zasebnom izbornom stožeru rezultate dočekuju zagrebački SDP-ovci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙