FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Opozvana Izvanredna skupština Slobodne Dalmacije

ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - Na zahtjev Hrvatskog fonda zaprivatizaciju (HFP), Uprava splitske izdavačke kuće Slobodna Dalmacijaodlučila je danas opozvati svoju raniju Odluku o sazivanju izvanredneskupštine društva koja se trebala održati u ponedjeljak, 6. lipnja,stoji u obavijesti splitske tvrtke koju prenosi Varaždinska burza.
ZAGREB, 2. lipnja 2005. (Hina) - Na zahtjev Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP), Uprava splitske izdavačke kuće Slobodna Dalmacija odlučila je danas opozvati svoju raniju Odluku o sazivanju izvanredne skupštine društva koja se trebala održati u ponedjeljak, 6. lipnja, stoji u obavijesti splitske tvrtke koju prenosi Varaždinska burza.

Kako je ranije najavljeno iz HFP-a, izvanredna je skupština prolongirana zbog tehničkih razloga tj. nedostatnog roka za pripremu dokumentacije o dokapitalizaciji i prijenosu dionica na strateškog partnera, odnosno Europapress Holding (EPH).

Naime, Uprava splitske izdavačke kuće sazvala je za 6. lipnja izvanrednu skupštinu dioničara, na kojoj se, među ostalim, trebala donijeti odluka o dokapitalizaciji tog društva, odnosno o o povećanju temeljnog kapitala uplatom u novcu izdavanjem novih dionica privatnim izdanjem.

Da bi se ta odluka mogla donijeti, prvotno je Vlada trebala potvrditi ocjenu Upravnog odbora HFP-a o prihvaćanju ponude EPH za kupnju 34,6 posto dionica Slobodne Dalmacije, te je trebao biti potpisan kupoprodajni ugovor s EPH.

Kako dokumentacija nije na vrijeme pripremljena, iz HFP-a su najavili da će novi rokovi biti naknadno objavljeni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙