FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Umjereno jak vjetar još otežava promet na A1

ZAGREB, 1. lipnja 2005. (Hina) - Umjereno jak bočni vjetar jošmjestimično usporava promet na dionici autoceste A1 Zagreb-Splitizmeđu tunela Čelinka i vijadukta Božići, izvijestio je Hrvatskiautoklub u 18,30 sati.
ZAGREB, 1. lipnja 2005. (Hina) - Umjereno jak bočni vjetar još mjestimično usporava promet na dionici autoceste A1 Zagreb-Split između tunela Čelinka i vijadukta Božići, izvijestio je Hrvatski autoklub u 18,30 sati.

Do 17. lipnja trajat će radovi u tunelu Sveti Rok - od ponedjeljka do četvrtka promet će teći izmjenično između 6 i 20 sati, a petkom od 6 do 13 sati. U vremenu od 20 do 6 sati, preko radnog tjedna, kao i večeras, tunel će biti zatvoren za sav promet. U nedjelju će se zatvarati u 22 sata. Za vikend od petka u 13 sati do nedjelje u 22 sata promet će teći normalno.

Danas do ponoći potpuno je zatvorena dionica autoceste Dugopolje-Vrpolje, zbog izgradnje čvora Vučevica. U smjeru Splita vozit će se Jadranskom magistralom, zatim D58 preko Boraje i ponovno magistralom. Vozila iz Splita prema Zagrebu upućivat će se na Ličku magistralu, a za smjer Šibenik-Zadar na Jadransku magistralu i Borajsku cestu.

Znatnije je pojačan promet teretnih vozila na izlazu graničnom prijelazu Macelj, teretna vozila će se povremeno isključivati sa A2 Zagreb-Macelj u Velikoj Vesi, te povremeno propuštati prema GP Macelj, kako bi se smanjilo opterećenje na GP Macelj. Povremeno je pojačan ulaz osobnih vozila na prijelazima u Istri.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙