FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Tehnički problemi u radu slovenske carinske službe na Macelju

ZAGREB, 18. svibnja 2005. (Hina) - Zbog tehničkih problema u raducarinske službe u Sloveniji, provodi se isključivanje iz prometateretnih vozila koja idu prema graničnom prijelazu Macelj, izvijestioje popodne u 16 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 18. svibnja 2005. (Hina) - Zbog tehničkih problema u radu carinske službe u Sloveniji, provodi se isključivanje iz prometa teretnih vozila koja idu prema graničnom prijelazu Macelj, izvijestio je popodne u 16 sati Hrvatski auto-klub.

Pojačan je izlaz teretnih vozila iz Hrvatske na GP Bregana, a na ostalim prijelazima prometuje se bez duljih čekanja.

Svakodnevno, do 21. svibnja, od 8 do 18 sati, na cesti D4, na području GP Bajakovo obavlja se razminiranje, a promet se propušta po 15 minuta početkom svakog punog sata.

U većem dijelu Hrvatske ceste su mjestimice mokre ili vlažne te skliske, osim u Istri i Dalmaciji, gdje se prometuje po uglavnom suhim kolnicima.

Na većini cesta promet je slab do srednje gustoće i teče bez duljih zastoja.

Kraći zastoji, zbog radova su mogući na pojedinim cestama, posebno na autocesti A3 Bregana-Županja, te Zagrebačkoj obilaznici u vrijeme pojačanog prometa.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na cestama kroz gorje, posebice na staroj cesti kroz Gorski kotar, te na D1 (Lička magistrala), kao i duž Jadranske magistrale.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙