FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Paški most zatvoren ta 1. skupinu vozila

ZAGREB, 31. svibnja 2005. (Hina) - Paški most je zbog bure zatvoren zaautobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle, izvijestio jeHrvatski autoklub u 22,10 sati.
ZAGREB, 31. svibnja 2005. (Hina) - Paški most je zbog bure zatvoren za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle, izvijestio je Hrvatski autoklub u 22,10 sati.

Jak bočni vjetar puše i na dijelu autocesti A1 Zagreb-Split između tunela Sv. Rok i Masleničkog mosta, a kod vijadukta Božići brzina vožnje ograničena je na 60 km/h.

HAK upozorava i na jak vjetar na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

Noćas se na Riječkoj obilaznici obavljaju radovi u tunelu Katarina, pa se kroz tunel vozi naizmjence uz ograničenje brzine na 40 km/h.

Promet je srednje gustoće, i uglavnom se odvija redovno. Kraći zastoji mogu se očekivati na mjestima gdje su u tijeku radovi na obnovi kolnika, te u većim gradskim središtima.

Na graničnom prijelazu Macelj je gust promet teretnih vozila u oba smjera, a ona koja izlaze iz Hrvatske isključuju se iz prometa prije silaska s autoceste Zagreb-Krapina zbog slabe protočnosti slovenske strane. Osobna vozila većinom prijelaza prometuju nesmetano.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙