FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Otvorena dionica Senj-Karlobag

ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - Od 7 sati dionica Jadranskemagistrale (D8) Senj-Karlobag i Paški most (od 6,10 sati) otvoreni suza sva vozila, a zbog jake bure dubrovački most Franje Tuđmana zatvoren je za prvu skupinu vozila: (autobuse na kat, vozila s kampkućicom i motocikle), izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 20. svibnja 2005. (Hina) - Od 7 sati dionica Jadranske magistrale (D8) Senj-Karlobag i Paški most (od 6,10 sati) otvoreni su za sva vozila, a zbog jake bure dubrovački most Franje Tuđmana zatvoren je za prvu skupinu vozila: (autobuse na kat, vozila s kamp kućicom i motocikle), izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Od vijadukta Božići do južnog portala tunela Sv. Rok, na autocesti A1, Zagreb-Split, prometuje se usporeno zbog olujnog vjetra.

Na većini ostalih cesta, promet je slab i teče bez duljih zastoja.

Kraći zastoji zbog radova mogući su na pojedinim cestama, posebno na brojnim dionicama autoceste, A3 Bregana-Županja, izdvajamo Zagrebačku obilaznicu, gdje su mogući i duži zastoji, u vrijeme pojačanog prometa.

Mjestimice su vlažne ceste u Gorskom kotaru i dijelu Slavonije.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama koje prolaze područjem općina Vrbovsko i Delnice.

Na svim graničnim prijelazima prometuje se bez dužih čekanja.

Svakodnevno, do 21. svibnja, od 8 do 18 sati, na cesti D4, na području graničnog prijelaza Bajakovo, obavlja se razminiranje, a promet se propušta po 15 minuta početkom svakog punog sata.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙