FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 30. svibnja

ZAGREB, 29. svibnja 2005. (Hina) - Najavljujemo značajnije događaje zaponedjeljak, 30. svibnja.
ZAGREB, 29. svibnja 2005. (Hina) - Najavljujemo značajnije događaje za ponedjeljak, 30. svibnja.

ZAGREB - Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva na konferenciji za novinare najavit će održavanje Devetog nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu, koje će se od 2. do 4. lipnja održati u Šibeniku (10 sati, Ulica grada Vukovara 78).

BRUXELLES - Hrvatska obrtnička komora (HOK) otvorit će ured u Bruxellesu. To je prvi HOK-ov ured u inozemstvu, a smješten je u sjedištu Europske udruge obrtnika, malih i srednjih poduzetnika (UEAPME), čiji je HOK pridruženi član od 1995. godine. Kako se najavljuje iz HOK-a, ured u Bruxellesu uz ostalo će pratiti gospodarske prilike u zemljama Europske unije, izrađivati informacije za obrtnike, nalaziti financijska sredstva kroz euro fondove te lobirati prema EU institucijama za interese hrvatskih obrtnika (12 sati, sjedište UEAPME, 4 Rue Jacques de Lalaing B-1040).

ZAGREB - Znanstveno vijeće za turizam Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i Naklada Prometej predstavit će knjigu dr. Borisa Vukonića "Povijest hrvatskog turizma". Uz autora o knjizi će govoriti predsjednik Vijeća akademik Boris Magaš, direktor Prometeja Božo Rudež i recenzent Jadran Antolović (12 sati, Palača HAZU, Zrinski trg 11).

CAVTAT - Peta radionica za naprednu tehnologiju za zaštitu privatnosti podataka PET 2005. bit će otvorena u Cavtatu. Takvu konferenciju prvi put u Hrvatskoj organizira Financijska agencija (FINA). Očekuje se više od sto sudionika iz cijelog svijeta, koji će do 3. lipnja raspravljati i razmjenjivati iskustva o zaštiti privatnosti podataka. Posebna tema skupa bit će zaštita privatnosti podataka u Hrvatskoj (9 sati, Hotel Croatia, Frankopanska 10).

ZAGREB - Naftna kompanija OMV izvijestit će na konferenciji za novinare o promjeni imena OMV Istrabenz u OMV Hrvatska, o svojim planovima i investicijama te predstaviti OMV-ovu Routex karticu (11 sati, Westin Hotel, Kršnjavoga 1).

ZAGREB - Tvrtka za prijenos novčanih sredstava Western Union otvara predstavništvo u Zagrebu, a u povodu toga svoje će planove iznijeti na konferenciji za novinare. Ured će, kako najavljuju iz Western Uniona, uz hrvatsko tržište pokrivati i tržišta Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, Kosova, Makedonije i Albanije (11 sati, Hotel Sheraton, Kneza Borne 2).

Urednik: Darko Buković

tel: 01/ 4808 680

faks: 01/ 4808 821

e-mail: hina@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙