FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Oduševljenje u Prištini nakon pobjede boksača Krasniqia

PRIŠTINA, 29. svibnja 2005. (Hina) - Subotnja pobjeda nokautom ušestoj rundi kosovskog Albanca s njemačkom putovnicom Luana Krasniqianad amerikancem Lanceom Whitakerom u Stuttgartu izazvala jenezapamćeno oduševljenje na Kosovu.
PRIŠTINA, 29. svibnja 2005. (Hina) - Subotnja pobjeda nokautom u šestoj rundi kosovskog Albanca s njemačkom putovnicom Luana Krasniqia nad amerikancem Lanceom Whitakerom u Stuttgartu izazvala je nezapamćeno oduševljenje na Kosovu.

Prištinska televizija direktno je prenosila meč iz Stuttgarta, a u središtu Prištine bio je postavljen veliki ekran s kojeg je više stotina ljudi s neskrivenim oduševljenjem pratilo borbu svog idola.

Nakon Krasniqieve pobjede ulice Prištine, ali i ostalih gradova na Kosovu, bile su pune građana koji su automobilskim sirenama iskazivali svoje oduševljenje.

Ipak, najveselije je bilo u Junikama kod Dečana, rodnom mjestu Luana Krasniqia, u kojima se slavilo do jutra.

Velikoj pobjedi i mogućnosti da se u kolovozu jedan boksač s Kosova bori za naslov svjetskog provesionalnog prvaka u teškoj kategoriji posebnu pozornost su posvetila i dva prištinska dnevnika na albanskome "Koha Ditore" i "Bota Sot" koji su na prvim stranicama objavli slike i šire inforamcije o povjesnoj pobjedi Luana Krasniqia u verziji WBO, a to je i danas prva vijest u svim elektronskim medijima u Prištini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙