FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenska POP-Tv iz nepotvrđenih izvora javila da je Gotovina uhićen u Italiji

LJUBLJANA, 27. svibnja 2005. (Hina) - Slovenska komercijalnatelevizijska postaja POP-TV u petak navečer je iz nepotvrđenih izvorajavila kako je general Ante Gotovina uhićen u Italiji.
LJUBLJANA, 27. svibnja 2005. (Hina) - Slovenska komercijalna televizijska postaja POP-TV u petak navečer je iz nepotvrđenih izvora javila kako je general Ante Gotovina uhićen u Italiji.

Generala Gotovinu uhitile su specijalne postrojbe koje djeluju u okviru talijanske policije u južnoj Italiji blizu mjesta Castello di Cisterna 24. ovog mjeseca oko 21 sat, javila je POP-TV u svom dnevniku navodeći kako ta vijest potiče iz anonimnih izvora te da nema ni službene talijanske potvrde pa čak ni potvrde "lokalnih izvora" u Italiji.

POP-TV tu je vijest, kako navodi, objavila kao ilustraciju "špekulacija i aluzija" koje se u Hrvatskoj pojavljuju u vezi s lokacijom odnosno mjestom skrivanja odbjeglog haškog optuženika i dodaje da se hrvatska vlada do sada nije odazivala odnosno reagirala na različite pretpostavke o tome gdje bi Gotovina mogao biti.

Slovenska televizija navodi dalje kako je, prema istom nepotvrđenom anonimnom izvoru, Gotovina prilikom uhićenja imao talijanski dokument, ali i slovensku putovnicu ili vozačku dozvolu. Talijanska ga je specijalna postrojba nakon uhićenja odmah predala, ali se ne zna kome, ponavlja POP-TV spomenutu informaciju odnosno, kako sama kaže, "špekulaciju".

Vijest je objavljena i na siteu POP-TV-a www.24ur.com. u okviru šire priče o Gotovini i pričama oko toga gdje bi se mogao skrivati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙