FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: porasle cijene na malo i troškovi života

ZAGREB, 27. svibnja 2005. (Hina) - U Zagrebu su u ožujku ove godinecijene na malo bile za 0,6 posto više nego u veljači te za 1,2 postoveće nego u ožujku prethodne godine, podaci su Odjela za statistikuGradskog zavoda za planiranje razvoja grada i zaštitu okoliša.
ZAGREB, 27. svibnja 2005. (Hina) - U Zagrebu su u ožujku ove godine cijene na malo bile za 0,6 posto više nego u veljači te za 1,2 posto veće nego u ožujku prethodne godine, podaci su Odjela za statistiku Gradskog zavoda za planiranje razvoja grada i zaštitu okoliša.

Troškovi života su, pak, u ožujku prema veljači porasli za 0,7 posto, a prema ožujku prošle godine za 2,9 poto, dok su se tijekom prva tri mjeseca ove godine povećali za 2 posto u odnosu na isto lanjsko razdoblje.

U odnosu na veljaču cijene roba su tijekom ožujka porasle za 0,6 posto, dok su usluge poskupjele za 0,3 posto. Najveće povećanje, od 2,7 posto bilježe cijene poljoprivrednih prehrambenih proizvoda.

U strukturi troškova života u Zagrebu, cijene roba su u ožujku povećane za 0,8 posto, a usluga za 0,2 posto prema veljači.

Najvećih 1,9 posto pritom su porasli troškovi odjeće, obuće i usluga.

(Hina) xtp ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙