FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: karte za Bijelo dugme gotovo rasprodane

ZAGREB, 27. svibnja 2005. (Hina) - Dvadeset i jedna tisuća karata zazagrebački koncert Bijelog Dugmeta, koliko ih je jutros pušteno uprodaju na maksimirskom stadionu, gotovo je rasprodano, tako da ih jeoko 13,30 sati ostalo još svega oko 3500, izvijestio je organizator.
ZAGREB, 27. svibnja 2005. (Hina) - Dvadeset i jedna tisuća karata za zagrebački koncert Bijelog Dugmeta, koliko ih je jutros pušteno u prodaju na maksimirskom stadionu, gotovo je rasprodano, tako da ih je oko 13,30 sati ostalo još svega oko 3500, izvijestio je organizator.

"Očekujem da će do navečer sve karte biti rasprodane", rekao je Vladimir Mihaljek Miha iz agencije "Ars usluge" koja je organizator koncerta koji će se 22. lipnja održati na maksimirskom stadionu u Zagrebu.

Tisuće ljudi tijekom cijelog prijepodneva čekalo je u redovima na blagajnama maksimirskog stadiona kako bi došli do karte, a nekoliko stotina obožavatelja i cijelu je noć probdijelo ispred stadiona. Tamo je i dalje gužva, a svatko ponaosob može kupiti najviše deset karata.

Organizator je tiskao ukupno 60.000 karata, ali je obožavateljima izravno na prodaju ponudio tek 21 tisuću, dok su ostatak zakupili sponzori i agencije u Hrvatskoj i inozemstvu. Tako Coca-Cola, koja je glavni sponzor koncerta, ima na raspolaganju 15 tisuća ulaznica.

Mihaljek je Hini rekao da će u nedjelju razgovarati s Bijelim dugmetom o mogućnosti da se otvori i južna tribina stadiona čime bi se oslobodilo mjesta za još 4000 tisuće posjetitelja.

Najveći i najpopularniji jugoslavenski rock sastav 1970-ih i 1980-ih godina nastupit će prvi puta nakon 15 godina na tri stadionska koncerta u Sarajevu (15. lipnja) Zagrebu (22. lipnja) i Beogradu (28. lipnja). Kako je najavljeno, okupit će sve članove koji su prošli kroz Bijelo dugme tijekom 15-ak godina postojanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙