FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RS: Dan mladosti u prijedorskom rock-caffeu 'Broz'

BANJA LUKA, 25. svibnja 2005. (Hina) - Datum koji se niz godinaobilježavao kao rođendan maršala i predsjednika nekadašnje JugoslavijeJosipa Broza Tita u srijedu se tradicionalno i službeno proslavlja uprijedorskom rock-caffeu 'Broz '.
BANJA LUKA, 25. svibnja 2005. (Hina) - Datum koji se niz godina obilježavao kao rođendan maršala i predsjednika nekadašnje Jugoslavije Josipa Broza Tita u srijedu se tradicionalno i službeno proslavlja u prijedorskom rock-caffeu 'Broz '.

Vlasnik ovog kultnog okupljališta Prijedorčana, Marijan Radanović, tijekom godine organizira obilježavanja 1. svibnja - Praznika rada, Titova rođendana (25. svibnja), te dana državnosti BiH (25. studenog).

"Danas iz tehničkih razloga nećemo organizirati trčanje 'Titove štafete', ali u čast Titova rođendana, svaki gost koji dođe sa crvenom pionirskom maramom oko vrata, prvo piće dobija besplatno", kaže Radanović, hrabri ugostiteljski entuzijast, koji u kafiću izlaže Titove portrete i kopije štafetnih palica u kojima su svojedobno upućivane čestitke J.B. Titu.

Konobari kafića 'Broz', osim pionirskih kapa, danas su 'okićeni' i crvenim maramama, a već od 9 sati ujutro, svakoga punoga sata, iz ozvučenja se emitira nekada popularna pjesma Zdravka Čolića 'Druže Tito mi ti se kunemo' koja je i službena 'himna' rock-kaffea 'Broz' u Prijedoru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙