FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Mostom Franje Tuđmana prometuje se bez ograničenja

ZAGREB, 25. svibnja 2005. (Hina) - Od večeras u 20,10 sati dubrovačkimmostom Franje Tuđmana Dubrovnik prometuje se bez ograničenja,izvijestio je Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 25. svibnja 2005. (Hina) - Od večeras u 20,10 sati dubrovačkim mostom Franje Tuđmana Dubrovnik prometuje se bez ograničenja, izvijestio je Hrvatski auto-klub.

Promet je pojačan na svim glavnim cestama koje vode prema moru.

Usporeno se prometuje i od tunela Sopač do čvora Delnice, u smjeru Zagreba, zbog gužve na naplatnoj postaji Delnice (izlaz Delnice), na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, kao i na naplatnim postajama Bosiljevo 2, u smjeru Splita na autocesti A1 Zagreb-Split, gdje je kolona vozila duga oko 2 kilometra s tendencijom rasta.

Jaki su bočni udari vjetra duž dionice od južnog portala tunela Sv. Rok do mosta Maslenica na autocesti Zagreb-Split.

Danas, uoči sutrašnjeg blagdana Tijelova, na snazi je zabrana vožnje za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama do 23 sata, a sutra, 26. svibnja, od 14 do 23 sata.

Pojačan je izlaz teretnih vozila na graničnim prijelazima Bregana i Županja te na Bajakovu gdje je kolona duga oko 4 kilometra.

Ulaz osobnih vozila u Hrvatsku pojačan je na GP Macelj, gdje je kolona osobnih vozila koja čekaju na izlaz iz Slovenije duga oko 4 kilometra.

Na ostalim prijelazima sva vozila prometuju bez dužih zadržavanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙