FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ceste suhe, promet srednje gustoće

ZAGREB, 27. travnja 2005. (Hina) - Promet je srednje gustoće na većinicesta i teče bez većih zastoja, a ceste su suhe, na brojnimprometnicama u tijeku su radovi, gdje su mogući zastoji, posebno naautocesti A3 Bregana-Županja, te obilaznici Zagreba, izvijestio jevečeras Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 27. travnja 2005. (Hina) - Promet je srednje gustoće na većini cesta i teče bez većih zastoja, a ceste su suhe, na brojnim prometnicama u tijeku su radovi, gdje su mogući zastoji, posebno na autocesti A3 Bregana-Županja, te obilaznici Zagreba, izvijestio je večeras Hrvatski auto-klub.

Zbog sanacije nadvožnjaka u čvoru Ivanić Grad, na autocesti A3, Zagreb-Županja, izlaz iz smjera Zagreba za Ivanić Grad premješten je 2 kilometra prije i postavljena je privremena signalizacija. Oni koji idu iz Ivanić Grada prema Slavonskom Brodu uključuju se u Popovači na autocestu, dok se za smjer Zagreb mogu nesmetano uključiti u čvoru Ivanić Grad. Takav način prometovanja biti će na snazi do 30. lipnja 2005. godine.

Do sutra, 28. travnja, do 19 sati, zatvoren je most Dubrovnik zbog pregleda. Obilazak za sva vozila je: Sustjepan-Komolac-Mokošica-Lozica.

Do daljnjega je, zbog radova, za sav promet zatvorena dionica Gornje Jelenje-Oštrovica, stare ceste prema Rijeci.

Pojačan je izlaz teretnih vozila iz Hrvatske na graničnom prijelazu Bajakovo.

Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se, uglavnom, bez duljih čekanja.

Danas je u Sloveniji, zbog praznika, na snazi zabrana prometa za teretna vozila, iznad 7,5 tona, od 8 do 22 sata.

Trajekti plove redovito, prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙