FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Švedski sudac koji je platio mušku prostitutku zadržao posao

STOCKHOLM, 25. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Sudac švedskog Vrhovnog sudakoji je priznao da je jednom srednjoškolcu platio za seksualne uslugemoći će ostati na Vrhovnom sudu, objavio je u srijedu švedski ministarpravosuđa Goran Lambertz.
STOCKHOLM, 25. svibnja 2005. (Hina/dpa) - Sudac švedskog Vrhovnog suda koji je priznao da je jednom srednjoškolcu platio za seksualne usluge moći će ostati na Vrhovnom sudu, objavio je u srijedu švedski ministar pravosuđa Goran Lambertz.

Leif Thorsson (59) prošloga je tjedna kažnjen s 44.250 švedskih kruna (5.800 dolara). Tužitelj u slučaju rekao je da se Thorssonu neće suditi.

Lambertz je kazao da je povjerenje u Thorssona, jednog od 16 sudaca Vrhovnog suda, poljuljano, no jedan prekršaj nije dovoljno ozbiljan da ga se smijeni.

Thorsson je priznao da je kontaktirao 20-godišnjeg mladića i jednom prigodom platio mu za seksualne usluge.

Mladić je u ožujku osuđen za pljačku klijenta. U sklopu istrage tog zločina, policija je u njegovu mobilnom telefonu pronašla nekoliko telefonskih brojeva, uključujući Thorssonov. Istražitelji su također pronašli tekstualne poruke koje mu je sudac poslao.

Zabrana kupovanja seksualnih usluga u Švedskoj je uvedena u siječnju 1999. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙