FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić primio vatrogasce

ZAGREB, 24. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićprimio je danas predstavnike Udruge profesionalnih vatrogasacaHrvatske i Sindikata državnih službenika i namještenika, priopćeno jeiz Ureda predsjednika.
ZAGREB, 24. svibnja 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić primio je danas predstavnike Udruge profesionalnih vatrogasaca Hrvatske i Sindikata državnih službenika i namještenika, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Izaslanstvo je upoznalo Mesića sa stanjem u Javnim vatrogasnim postrojbama i dobrovoljnim vatrogasnim društvima te funkcioniranjem vatrogasne službe unutar sustava novoformirane Državne uprave za zaštitu i spašavanje, te s problemima u izradi adekvatnih koeficijenata za državne službenike i namještenike.

Izaslanstvo je predsjednika Mesića informiralo o posjetu izaslanstva ruskog Ministarstva za poslove civilne zaštite, izvanredna stanja i otklanjanje posljedica elementarnih nepogoda.

Naglasili su da zrakoplovi Beriev Be-200 svojim karakteristikama i mogućnostima ne zadovoljavaju potrebe protupožarne zaštite hrvatskog teritorija, pa podržavaju prijedlog nabave višenamjenskih helikoptera, tim više što imaju vrlo dobra iskustva s helikopterima Oružanih snaga RH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙