FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Iz hotela Westin dim, ali bez vatre

ZAGREB, 5. svibnja 2005. (Hina) - Gust crni dim koji je iza 13,20 satipočeo sukljati s vrha hotela Westin uznemirio je građane koji su odmahpozvali vatrogasce, no ispostavilo se da je riječ o kontroli hotelskogdimovodnog sustava.
ZAGREB, 5. svibnja 2005. (Hina) - Gust crni dim koji je iza 13,20 sati počeo sukljati s vrha hotela Westin uznemirio je građane koji su odmah pozvali vatrogasce, no ispostavilo se da je riječ o kontroli hotelskog dimovodnog sustava.

Nakon dojave građana da se s vrha hotela Westin u središtu grada diže gust crni dim, iz sjedišta zagrebačkih vatrogasaca koje se nalazi preko puta hotela u Savskoj ulici na teren je s troje vozila izašlo 13 vatrogasaca. No, po dolasku u hotel ispostavilo se da nema potrebe za njihovom intervencijom jer dim nije uzokovao požar, već je tehnička služba hotela provjeravala sustav dimnjaka.

Od vatrogasaca se doznaje da ih iz hotela nisu obavijestili da će provjeravati dimovodni sustav, a što su, kako tvrde u zagrebačkoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi, bili dužni učiniti.

"Bili smo obasuti brojnim pozivima građana, a mi nismo znali da se radi samo o provjeri sustava, pa smo odmah uputili ljude na intervenciju", kazao je Hini operativni dežurni u JVP Zagreb, ne želeći se predstaviti.

Stara izreka kaže da "gdje ima dima ima i vatre", no ovoga puta se to na sreću nije potvrdilo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙